Ambassadeurs
Ambassadeur: Marcel Musters

Marcel over het initiatief CultuurStekkie:

"Ik hou van alles wat groeit. Van de voortdurende beweging. Van de verrassing. Van het unieke. Iets groeit mooi op, als er aandacht en goede voeding aan wordt gegeven. Dat geldt voor planten, maar ook voor aankomend talent. Daar helpt CultuurStekkie bij, dus steun ik dit initiatief graag.”

Niet iedereen weet meteen dat hij/zij een talent is. Zo is Marcel Musters eerst zes jaar psychiatrisch verpleegkundige geweest voordat hij naar de toneelschool in Amsterdam ging. Sinds 1985 is Marcel medeoprichter, vast lid van de artistieke kern en acteur van de theatergezelschap Mugmetdegoudentand. Hij heeft dan ook in de meeste voorstellingen van de Mug gespeeld.

Daarnaast was Marcel te zien in diverse films zoals De Dominee, Amazones en Stille Nacht. Niet alleen schitterde hij op toneel en in film, ook is Marcel regelmatig te zien in een televisieserie waaronder Baantjer, Flodder, Grijpstra & de Gier, Ik ben Willem, Vuurzee en Penoza. In mei starten de opnames voor de nieuwe RTL4 serie "Familie Kruis", waarin Marcel de echtgenoot speelt van Linda de Mol. 

Bekijk Marcels persoonlijke videoboodschap over CultuurStekkie.